منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا‌به‌سن‌گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟
سرخط خبرها

مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ۱۴۰۴ | تأمین‌اجتماعی: سیستم در حال به‌روزرسانی‌ است

  • کد خبر: ۳۲۸۲۵۶
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۵
مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ۱۴۰۴ | تأمین‌اجتماعی: سیستم در حال به‌روزرسانی‌ است
کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ماه با مشکل مواجه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، تعدادی از کارفرمایان از اشکال در ارسال لیست بیمه فروردین خبر دادند.

طبق بخشنامه نامه شماره ۵۸۰۶/۱۴۰۳ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از اول دی‌ماه ۱۴۰۳، کارفرمایان موظف به درج مزد پایه سنوات و حق تاهل در لیست‌های بیمه‌ای خود شده‌اند؛ در عین حال، ارسال لیست بیمه قبل از واریز حقوق موجب می‌شود از مغایرت‌های احتمالی جلوگیری شود.

با این وجود، کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین با مشکل مواجه شده‌اند؛ پس از وارد کردن اطلاعات حقوق و تمام آیتم‌های مورد نیاز، سامانه مربوطه پیام داده است «با عنایت به ضرورت به روزرسانی اطلاعات بر اساس بخشنامه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، خواهشمند است در هفته‌های آتی تلاش نمایید.»

کارفرمایان می‌گویند: این پیام بعد از مدتی صرف وقت و وارد کردن تمام فیلد‌های مربوطه داده شده؛ اگر سامانه اطلاعاتی در حال به‌روزرسانی‌ست، بهتر بود که همان ابتدا این پیام به روی صفحه می‌آمد و از اتلاف وقت جلوگیری می‌شد.

موضوع از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی پیگیری شد و گلایه‌های کارفرمایان به آنها منتقل شد؛ در نهایت روابط عمومی سازمان پاسخ داد «برای کارگاه‌های مشمول کمک دولت، سیستم در حال به‌روزرسانی‌ست و کارفرمایان چندروز دیگر می‌توانند حق بیمه‌ی خود را پرداخت کنند.» به این ترتیب، کارفرمایانی که مشمول کمک دولت هستند و قصد داشتند لیست بیمه فروردین ماه را وارد و حق بیمه کارگران خود را وارد کنند، باید چند روز یا احتمالاً چند هفته صبر کنند تا بتوانند این کار را صورت دهند.

سوال اینجاست که آیا این تاخیر، برای کارگران مشکل‌ساز نمی‌شود؟ آیا کارگرانی که برای دریافت خدمات درمانی مراجعه می‌کنند به دلیل تمدید نشدن بیمه مجبور به پرداخت هزینه‌های آزاد نمی‌شوند و آیا تامین اجتماعی مسئولیت خود دایر بر مشکلات سامانه و به‌روزرسانی آن را برعهده می‌گیرد و اجازه می‌دهد کارگران مشمول، از بیمه درمانی بهره بگیرند؟ 
 منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->